Om oss

Me på Byrået held til i eige bygg på Heiane på Stord, der me har moderne produksjonsutstyr og stor monteringshall.

Produksjonen vår er delt inn i ei graveringsavdeling og ei skilt- og dekoravdeling. Graveringsavdelinga har hovudfokus i industrien, og kan levere alt frå graverte produkt i plast, aluminium og stål til produkt i tre og glas. Me leverer også industrimerking i form av trykte plastprodukt. Me har også avtalar med bedrifter frå andre delar av landet som krev vår ekspertise når det kjem til skreddarsaum av industrimerking.

Skilt- og folieavdelinga vår leverer skilt og dekor i alle format og kvalitetar. Det vere seg LED-skilt, klebemerker, bildekor og storskala skilting mm. I tillegg leverer me sjølvsagt standard informasjons- og sikkerhetsskilt.

Den grafiske avdelinga tek seg av idé og utforming. Våre designere arbeider målretta og proffesjonelt ut frå dine ynskjer og har lang erfaring frå bransjen.

Hausten 2017 vart me medlem av Gosh, Norges største kjede på profil. Dette betyr at me no er ein totalleverandør innan profilering. Kjeda har internasjonale kontaktar med gode prisar. Blant anna kjende merkevarer som; Helly Hansen, Craft, Twentyfour, Rosendahl, Kähler, Elvang, Camelbak, Ledlenser, Stanley, Exentri og Snögg.

Målet vårt er å hjelpe kunden med å finne dei rette produkta slik at dei kan profilere sin bedrift på best mogeleg måte. Om det er bedrift, ein organisasjon, eit lag eller privatperson - Me ynskjer å hjelpe deg! Ta gjerne turen innom oss for ein prat og ein kikk på det me har utstilt.

Vil du lese meir om oss?
Besøk vår hovedside her!

Byrået Design & Profilering AS
Hatlandsmyro 11
5412 Stord
post@byraet.no

Korte fakta om Gosh!

Landsdekkende
Landets største kjede innen profilering
Oppstart
Gosh-kjeden ble etablert i 2001
Totalomsetning
409 MNOK
Årsverk
Vi har tilsammen 169 årsverk