Bilprofilering

Bli synlig på veien!
Uniformering av firmabilen og denne som budskapsbærer er en kostnadseffektiv måte å reklamere på. Vi utarbeider alt fra den enkle profileringa til visuelt tøffe helfolieringer (wrapping). Våre designere utarbeider unike design tilpassa dine ønsker og behov. Om ønskelig kan du få dekorutkast i 3D til din PC. Vi bruker kvalitetsfolier fra 3M, Avery og Oracal og har oppdatert kunnskap om egenskaper og kvaliteter. Våre montører har alle solid erfaring og holder seg oppdatert gjennom kurs i inn-og utland. Når du investerer i dekor fra Byrået kan du være trygg på gjennomgående god kvalitet og god garanti for holdbarhet.


Logodesign, profil og identitet

Gi bedriften din ett unikt uttrykk og visuelle identitet. Våre designere arbeider målretta og profesjonelt ut fra dine ønsker og lager alt fra enkle jubiléumsvignetter til komplette profilprogram. Vi supplerer deg i tillegg med materiellet i de filformatene du har behov for.


Web

Egen nettside er i dag selvsagt for alle som skal drive en bedrift som er retta mot kunder/klienter. Vi tilbyr som en naturlig del av vårt tilbud, også utarbeiding av nettsider. Vi gjør dette ukomplisert og forståelig innenfor behov og avtalte budsjettramme. Hos oss kan du få alt fra en enkel nettside til mer komplekse løsninger.Storformat/Print

Så godt som ubegrensa muligheter til å printe budskap og motiv i store format. Vi printer på materiell som selvklebende vinyl, tapet i ulike kvaliteter. pvc og
polyesterbannere i alle varianter. Hos oss kan du også få råd om materialvalg og originalmateriell. Vi kan også hjelpe til med å optimalisere materiellet du har, for best mulig resultat.


Skilting

Med over 30 år i bransjen er vi blant de mest erfarne skiltmakerne. Vi leverer alt fra det enkle graverte skiltet til LED og digitale løsninger. Ta oss gjerne med tidlig i prosessen om det er snakk om større prosjekt. Vi utarbeider komplette skiltplaner og kan ta oss av alt frem til ferdig montert løsning. Vi samarbeider ofte tett sammen med arkitekt for å få optimal løsning tilpasset bygg og behov.


Universell utforming/taktilmerking

Vi tilbyr de aller fleste former for universelt utformet skilt og merkesystem. Eksempler på dette kan være skilt med tekst og symbol av bestemte størrelser og krav til kontrast/lesbarhet for svaksynte, skilt med braille for svaksynte/blinde, braille for rekkverk, ledeliner/gulvmerking mm. Ta kontakt med oss på post@byraet.no for mer informasjon.


Industrimerking

Vi produserer og leverer det meste innen skilt og merkesystemer til bruk on- og offshore. Til våre industrikunder tilbyr vi vår unike produktdatabase med tilgang og oversikt over alle produkt inkludert beskrivelse og pris som bedriften har bestilt hos oss. Nytt opplag kan bestilles direkte fra denne basen og innkjøper får ferdig utfylt beskrivelse inkl. antall og pris mm.